Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
 


 
 

 
Saját locsolás vagy öntözőrendszer?


Sok a tévhit, miszerint a folyamatos öntözőrendszer használattal több vizet fogyaszt a kert tulajdonos. Eleinte ezzel én is így voltam, de telepítések után, mindig kértem információt a megrendelőtől, hogy mégis mennyiben lesz más a vízfogyasztás. Mondhatni minden esetben sokkal kedvezőbben alakultak a számok, a hiedelemmel szemben. Mivel az öntöző rendszer szabályozható időben és vízmennyiségben.
Amíg az öntözőrendszer locsol, mi más elfoglaltságot is találhatunk magunknak a ház körül, vagy a házban. Akár lazíthatunk, akár a gyerekekkel játszhatunk, főzhetünk, olvashatunk, vagy szomszédolhatunk.


Vegyük figyelembe, mi van ha elutazunk? Megkérjük a szomszédot vagy egy rokont, hogy járjon át hozzánk locsolni? Az öntözőrendszerrel ez a megoldandó feladat is kipipálva, hisz nem szükséges ott lennünk, míg a rendszer működik.

Mindenképp javaslom időben és pénzben is gazdaságosabb. És még ezen felül a növények is kiegyensúlyozottan kapnak folyadékot, így nem kell tartani a kiszáradástól vagy túlöntözéstől.
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.